"Kultura kulinarna we współczesnej Polsce. Źródła, przeobrażenia, zróżnicowania"
Liczba stron: Twórca:Joanna Krzywińska, studentka socjologii UAM w Poznaniu, ukończyła studia socjologiczne w 2013 roku
Nazwiska powiązane: Temat i słowa kluczowe:kulinaria ; kultura kulinarna ; jedzenie ; żywienie ; Polska ; zmiana ; obyczaje ; stół ; pożywienie ; naród ; codzienność ; zwyczaje kulinarne
Zakres przestrzenny: Zakres czasowy: Dziedzina, dyscyplina, subdyscyplina:dziedzina nauk społecznych ; socjologia ; antropologia ; socjologia codzienności ; socjologia jedzenia
Problemy badawcze: Kategorie społeczne, których dotyczy dokument: Obszary tematyczne:używanie, zażywanie, spożywanie
Abstrakt: Spis treści: Typ obiektu: Język: Powiązania: Tytuł następny: Udostępniane przez: Data wydania: Data utworzenia: Podmioty dysponujące prawami autorskimi do badań: Zakres anonimizacji : Regulaminy, przepisy: Digitalizacja:Archiwum Badań nad Życiem Codziennym
Sposób pozyskania: Sponsor digitalizacji:Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego
Format obiektu cyfrowego: Informacje o badaniu: