Filtry
  • Kolekcje
  • Publikacje grupowe
  • Typ pliku
  • Format treści
  • Twórca
  • Współtwórca
  • Temat i słowa kluczowe
  • Wydawca
  • Typ obiektu
  • Język
  • Udostępniane przez
  • Data utworzenia lub wydania
  • Data wydania
  • Data utworzenia
  • Prawa dostępu
  • Podmioty dysponujące prawami autorskimi do badań
  • Zakres anonimizacji
  • Digitalizacja
  • Zakres czasowy powstania dokumentu

Szukana fraza: [Temat i słowa kluczowe = kulinaria] lub [Temat i słowa kluczowe = kultura kulinarna] lub [Temat i słowa kluczowe = jedzenie] lub [Temat i słowa kluczowe = żywienie] lub [Temat i słowa kluczowe = Polska] lub [Temat i słowa kluczowe = zmiana] lub [Temat i słowa kluczowe = obyczaje] lub [Temat i słowa kluczowe = stół] lub [Temat i słowa kluczowe = pożywienie] lub [Temat i słowa kluczowe = naród] lub [Temat i słowa kluczowe = codzienność] lub [Temat i słowa kluczowe = zwyczaje kulinarne] lub [Tytuł = \"Kultura kulinarna we współczesnej Polsce. Źródła, przeobrażenia, zróżnicowania\"] lub [Twórca = Joanna Krzywińska, studentka socjologii UAM w Poznaniu, ukończyła studia socjologiczne w 2013 roku]

Wyników: 865

Obiektów na stronie:

Mieczysław Pochwicki - w 1969 roku obronił na Wydziale Historyczno-Filozoficznym UAM pracę doktorską pod tytułem "Procesy oraz tendencje zmian struktury społecznej i agrarnej w rejonie uprzemysławianym: studium na przykładzie powiatu konińskiego, napisaną pod kierunkiem prof. Władysława Markiewicza; http://wiki.isns.uw.edu.pl/Poznań_-_Markiewicz_Władysław_-_publikacje

1978
książka

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji