Title:
"Kultura kulinarna we współczesnej Polsce. Źródła, przeobrażenia, zróżnicowania"
NumberOfPages:
Creator:
Joanna Krzywińska, studentka socjologii UAM w Poznaniu, ukończyła studia socjologiczne w 2013 roku
RelatedNames:
Subject and Keywords:
kulinaria ; kultura kulinarna ; jedzenie ; żywienie ; Polska ; zmiana ; obyczaje ; stół ; pożywienie ; naród ; codzienność ; zwyczaje kulinarne
Temporal coverage:
Spatial coverage:
ResearchDomains:
dziedzina nauk społecznych ; socjologia ; antropologia ; socjologia codzienności ; socjologia jedzenia
ResearchProblems:
SocialCategories:
ResearchFields:
używanie, zażywanie, spożywanie
Abstract:
Table of contents:
Object type:
Language:
Relation:
Next title:
Rights Management:
Publication date:
Creation date:
Actors with access rights:
Anonymisation's scope:
Regulations, rules:
Digitisation:
Archiwum Badań nad Życiem Codziennym
Way of obtaining:
Digitisation sponsor:
Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego