"Kultura kulinarna we współczesnej Polsce. Źródła, przeobrażenia, zróżnicowania"
NumberOfPages: Creator:Joanna Krzywińska, studentka socjologii UAM w Poznaniu, ukończyła studia socjologiczne w 2013 roku
RelatedNames: Subject and Keywords:kulinaria ; kultura kulinarna ; jedzenie ; żywienie ; Polska ; zmiana ; obyczaje ; stół ; pożywienie ; naród ; codzienność ; zwyczaje kulinarne
Temporal coverage: Spatial coverage: ResearchDomains:dziedzina nauk społecznych ; socjologia ; antropologia ; socjologia codzienności ; socjologia jedzenia
ResearchProblems: SocialCategories: ResearchFields:używanie, zażywanie, spożywanie
Abstract: Table of contents: Object type: Language: Relation: Next title: Rights Management: Publication date: Creation date: Actors with access rights: Anonymisation's scope: Regulations, rules: Digitisation:Archiwum Badań nad Życiem Codziennym
Way of obtaining: Digitisation sponsor:Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego
Digital object format: ResearchInfo: