Filtry
  • Kolekcje
  • Typ pliku
  • Format treści
  • Twórca
  • Temat i słowa kluczowe
  • Typ obiektu
  • Język
  • Udostępniane przez
  • Data wydania
  • Data utworzenia
  • Podmioty dysponujące prawami autorskimi do badań
  • Zakres anonimizacji
  • Digitalizacja

Szukana fraza: [Problemy badawcze = "Na czym polegała specyfika kultury kulinarnej PRLu\? W jaki sposób kultura ta była wprowadzana przez komunistyczne władze\?\; W jaki sposób reagowano na próby zmiany zwyczajów żywieniowych Polaków\?\; Co przetrwało z kultury kulinarnej PRLu do współczesnych czasów\?\; W jaki sposób kultura ta jest dziś pamiętana\?"]

Wyników: 1

Obiektów na stronie:

Grzegorz Piotrowski, student etnologii na UAM w Poznaniu. Studia w Instytucie Etnologii i Antropologii Kulturowej w Poznaniu ukończył w 2005 roku. Obecnie pracownik naukowy School of Social Sciences Södertörn University w Sztokholmie

2005
praca magisterska

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji