Filters
  • Collections
  • File type
  • Content format
  • Creator
  • Subject and Keywords
  • Object type
  • Language
  • Rights Management
  • Publication date
  • Creation date
  • Actors with access rights
  • Anonymisation's scope
  • Digitisation

Search for: [ResearchInfo = "Badania dotyczą kultury kulinarnej w okresie PRLu, jej ideologii, sposbów jej wprowadzania przez komunistyczne władze oraz społecznych reakcji na tego rodzaju innowacje kulturowe. Autor analizuje dzieła literackie opisujące kulturę kulinarną w okresie PRLu, książki kucharskie z tamtego czasu, a także przeprowadził 17 wywiadów pogłębionych z kobietami pamiętającymi PRL\-owską rzeczywistość."]

Number of results: 1

Items per page:

Grzegorz Piotrowski, student etnologii na UAM w Poznaniu. Studia w Instytucie Etnologii i Antropologii Kulturowej w Poznaniu ukończył w 2005 roku. Obecnie pracownik naukowy School of Social Sciences Södertörn University w Sztokholmie

2005
praca magisterska

This page uses 'cookies'. More information